It is currently Tue Sep 25, 2018 9:35 pm


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Problems running php script on new domain
PostPosted: Sun Dec 30, 2007 4:37 am 
Noobie
Noobie

Joined: Sun Dec 30, 2007 3:27 am
Posts: 1
I have two domains set up. The first domain a subdomain of 100webspace.net (it's the only one I am able to run the Mambo php script in). The second domain is one I purchased through 100webspace. When I try to install Mambo, the purchased domain is unavailable in the dropdown list - only the first is. How can I run the script in my new domain?
Any help will be appreciated.
Thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Dec 30, 2007 5:43 am 
Support Team Member

Joined: Sat Feb 12, 2005 5:19 pm
Posts: 289
Please use the ticket system. Then we will be able to help you. It's accessible via the Help Center section of your Control Panel. Just open a new trouble ticket and describe there the problem that you have.

Looking forward to hearing from you.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ]  Moderators: fhmagic, KJ, Moderators, Support Team

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
100WebSpace © 2011