It is currently Wed Jan 17, 2018 2:56 pm


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: problem with php
PostPosted: Wed May 04, 2011 12:51 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Wed Apr 27, 2011 2:38 pm
Posts: 1
Location: Kazakhstan
I have posted a very simple html page on my site just to test out php capabilites here is the code.

Code:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<html><head><meta content="text/html; charset=ISO-8859-1" http-equiv="content-type"><title>bannertest</title><link rel="stylesheet" href="bannertest.css" type="text/css"></head><body>
<div id="wrapper">
<div id="content">
<h1>My Little Title</h1>
<h2>sub title, also at default size</h2>
<p>lots of real content stuff</p>
<!--p echo $_SERVER['HTTP_USER_AGENT']--></div>
</div>
<p>&nbsp;</p>
</body></html>

I used <?php echo$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']; ?> As you can see somehow the code was changed. And nothing is being displayed by the php line. Can someone help me with this?

_________________
Krakow tours


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: problem with php
PostPosted: Sun Dec 21, 2014 8:19 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Sun Dec 21, 2014 7:00 pm
Posts: 3
Hello,

The given code can not work separately. For better assistance could you please open a support Ticket from your account.

Best Regards,
Teo Smith
ModeratorsTeam
100webspcae.com


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ]  Moderators: fhmagic, KJ, Support Team, Moderators

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
100WebSpace © 2011