It is currently Tue Nov 20, 2018 7:21 am


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Suppress 100webSpace header in ajax responses
PostPosted: Sat Dec 31, 2011 11:25 am 
Noobie
Noobie

Joined: Thu Aug 02, 2007 7:57 pm
Posts: 35
Location: Finland
Hi, I have some ajax (httpRequest) functionality on my site that checks for an existing string in a text field and returns the result in the ajax response. Problem is, in that response, the 100 webSpace banner appears as well.

How can I suppress the banner behaviour here?

Note: the banner is already visible in the page so I am not asking to break the terms of service agreement here.

Thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Suppress 100webSpace header in ajax responses
PostPosted: Sun Jan 01, 2012 5:05 am 
Site Admin
Site Admin

Joined: Sun Jun 05, 2011 6:17 pm
Posts: 8
The outgoing connections to remote servers are not allowed for the free hosting accounts. You could always upgrade your account to paid one, for instance Personal or above and you will be able to use outgoing connections.

Best Regards,
Jimmy


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Suppress 100webSpace header in ajax responses
PostPosted: Sun Jan 01, 2012 1:16 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Thu Aug 02, 2007 7:57 pm
Posts: 35
Location: Finland
JimmyAnderson wrote:
The outgoing connections to remote servers are not allowed for the free hosting accounts. You could always upgrade your account to paid one, for instance Personal or above and you will be able to use outgoing connections.

Best Regards,
Jimmy

Hi, the connection talks to a script on the same server. The script checks the MySQL db, also on the same server. There is no connection to an outside server.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Suppress 100webSpace header in ajax responses
PostPosted: Thu Jan 05, 2012 5:29 am 
Site Admin
Site Admin

Joined: Sun Jun 05, 2011 6:17 pm
Posts: 8
Since you use 'httpRequest' function your script is trying to make an outgoing connection through http even it is leading to the local server.

Best Regards,
Jimmy Thompson


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ]  Moderators: fhmagic, KJ, Moderators, Support Team

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
100WebSpace © 2011