It is currently Mon Jul 16, 2018 5:46 pm


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ] 
Author Message
 Post subject: Inlay Help
PostPosted: Mon May 29, 2006 7:51 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Mon May 29, 2006 7:37 pm
Posts: 14
Im using Front page, and I want my home page to have a inlay where the URL it views can be changed by links beside the inlay. heres a more detailed description:

on side of page i have a table of images, each images is a custom link i made for my site, i will refer to this as my nave bar. beside the nav bar i have an inlay. what i want, is to make it so that by clicking a link in my nav bar, it displays the page in the inlay. the whole reason i want this is so my phpBB2 board will also have a nav bar.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon May 29, 2006 11:39 pm 
I have no life!
I have no life!

Joined: Sun Feb 13, 2005 6:12 pm
Posts: 1504
Location: My Office
Greetings,

Well, what the heck is an inlay? Do you mean you want an iFrame? And about the phpBB nav bar, its not hard to create one, I am a phpBB expert. :D

_________________
Best Regards:
Aaron McGowan (aka: CyberGeek, =cipher=)

CyberGeek's Software Solutions
-- WWW: http://www.cybergeeksoftware.com
-- Tech Line: 1-519-860-4557
-- Email: cybergeek@cybergeeksoftware.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 30, 2006 7:20 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Mon May 29, 2006 7:37 pm
Posts: 14
=cipher= wrote:
Greetings,

Well, what the heck is an inlay? Do you mean you want an iFrame? And about the phpBB nav bar, its not hard to create one, I am a phpBB expert. :D


i totally suck, im new to web design. whats an iFrame? an inlay is when you have a second window inside your page. that window is directed to a URL of your choice, and can load any links you clikc IN the inlay. as for the nav bar, i dont know what u mean by phpBB nav bar. what i just want is my index.php to be the only page on my site you auctually view, and the other pages are triggered on the inlay by clicking links in the nav bar.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 30, 2006 11:52 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Mon May 29, 2006 7:37 pm
Posts: 14
ok, i got something that may help. heres a page thats set up

http://source.idohost.com/forum.htm

the inlay (according to MS Front Page) is the part that shows my board. i want those links beside it (the ones that show as corrupt images cause i moved alot of shit around) to change the URL the inlay is showing. i really hope this helps!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 31, 2006 12:00 am 
I have no life!
I have no life!

Joined: Sun Feb 13, 2005 6:12 pm
Posts: 1504
Location: My Office
Greetings,

Well, what I suggest you do is ... do NOT use iFrames because you are located on a 'Free Hosting Package'. This will cause you to have multiple ads on in you windows. So, what I suggest is, just create the nav bar for each page. :) Unless you are more skilled like others on the forum and can easily code it in PHP and SQL. :D

_________________
Best Regards:
Aaron McGowan (aka: CyberGeek, =cipher=)

CyberGeek's Software Solutions
-- WWW: http://www.cybergeeksoftware.com
-- Tech Line: 1-519-860-4557
-- Email: cybergeek@cybergeeksoftware.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 31, 2006 1:13 am 
Noobie
Noobie

Joined: Mon May 29, 2006 7:37 pm
Posts: 14
=cipher= wrote:
Greetings,

Well, what I suggest you do is ... do NOT use iFrames because you are located on a 'Free Hosting Package'. This will cause you to have multiple ads on in you windows. So, what I suggest is, just create the nav bar for each page. :) Unless you are more skilled like others on the forum and can easily code it in PHP and SQL. :D


would it work if i made it so that i had a big black square covering the area where the adds are? i mean only in the inlays, not the main page.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 31, 2006 2:26 am 
Moderator
Moderator

Joined: Sat Feb 12, 2005 4:48 pm
Posts: 575
Location: Largo, Florida USA
That would be a violation of the TOS and get your website closed. For only a few dollars you could upgrade to a free without banners and that would be a better way to go.

_________________
Bob G.

Grout Recoloring Systems: http://coloryourgrout.com

Save Your Data - Do Backups
http://forum.100webspace.com/viewtopic. ... highlight=


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 31, 2006 3:12 am 
I have no life!
I have no life!

Joined: Sun Feb 13, 2005 6:12 pm
Posts: 1504
Location: My Office
Greetings,

As BOBG has said, that would be a violation of our TOS. Sorry. :(

_________________
Best Regards:
Aaron McGowan (aka: CyberGeek, =cipher=)

CyberGeek's Software Solutions
-- WWW: http://www.cybergeeksoftware.com
-- Tech Line: 1-519-860-4557
-- Email: cybergeek@cybergeeksoftware.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 31, 2006 1:32 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Mon May 29, 2006 7:37 pm
Posts: 14
are you sure? i dont mean all the ads. id leave the one at the top of the main page. just cover all the extra in the inlay.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 31, 2006 10:48 pm 
Moderator
Moderator

Joined: Sat Feb 12, 2005 4:48 pm
Posts: 575
Location: Largo, Florida USA
Each frame or iframe is considered a page, each page on free hosting with banners must have the 100webspace banner displayed.

_________________
Bob G.

Grout Recoloring Systems: http://coloryourgrout.com

Save Your Data - Do Backups
http://forum.100webspace.com/viewtopic. ... highlight=


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 31, 2006 11:53 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Mon May 29, 2006 7:37 pm
Posts: 14
=cipher= wrote:
Greetings,

Well, what I suggest you do is ... do NOT use iFrames because you are located on a 'Free Hosting Package'. This will cause you to have multiple ads on in you windows. So, what I suggest is, just create the nav bar for each page. :) Unless you are more skilled like others on the forum and can easily code it in PHP and SQL. :D


i understand what you mean, but the problem is i need a nav bar on my phpBB board


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 01, 2006 2:05 am 
Moderator
Moderator

Joined: Sat Feb 12, 2005 4:48 pm
Posts: 575
Location: Largo, Florida USA
Then I would suggest you upgrade to the free hosting without banners.

_________________
Bob G.

Grout Recoloring Systems: http://coloryourgrout.com

Save Your Data - Do Backups
http://forum.100webspace.com/viewtopic. ... highlight=


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 01, 2006 3:50 am 
I have no life!
I have no life!

Joined: Sun Feb 13, 2005 6:12 pm
Posts: 1504
Location: My Office
Greetings,

About that navbar for your phpBB. Well, there is a couple of different ways you can do that.

1. You can install the XS Nav Bar MOD.
2. You can create your own using Simple HTML Skills. :D :wink:

_________________
Best Regards:
Aaron McGowan (aka: CyberGeek, =cipher=)

CyberGeek's Software Solutions
-- WWW: http://www.cybergeeksoftware.com
-- Tech Line: 1-519-860-4557
-- Email: cybergeek@cybergeeksoftware.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 01, 2006 12:28 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Mon May 29, 2006 7:37 pm
Posts: 14
about that, ive tried making a nav bar, but whenever i try the option is faded out and non usable.

Edit: if i was to make the HTML bar, how would i put it alongside my board?

whats XS Nav Bar MOD? where can i get it, where can i get more info, will it go beside my board?

Edit 2: i forgot to mention, i cant pay for a domain i dont have a credit card, and even if i did, i need to save for University


Last edited by ningleepo on Thu Jun 01, 2006 12:50 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 01, 2006 12:48 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Mon May 29, 2006 7:37 pm
Posts: 14
i know this is off topic, but one of you said your really good with phpBB2. well i was wondering if its possible to make a forum name a custom link.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 02, 2006 3:44 am 
Posts like crazy!
Posts like crazy!

Joined: Sun Jun 05, 2005 10:34 pm
Posts: 452
Location: Indiana
I think this is what your looking for http://www.phpbbstyles.com/viewtopic.php?t=356

Ya you should be able use forum name for a custom link. Also, you can also try http://mkportal.it if you wish.

You can use paypal and transfer your money from your bank account. It costs only $20 for a domain or you can get a domain from somewhere else.

And you don't have to have a domain for free plan without banners. You can pay $1/month if you wish and use paypal. It will cost you $12/year for that.

_________________
Image
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 02, 2006 3:38 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Mon May 29, 2006 7:37 pm
Posts: 14
il have to say this again. i CANT pay for anything. i dont have the money to fund a paid anything. mabey after i get my tourneys going and i have some donators, i can migrate to a paid setup, but until then NO pay for me.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ]  Moderators: fhmagic, KJ, Support Team, Moderators

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
100WebSpace © 2011