It is currently Mon Aug 19, 2019 4:30 pm


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Authorization Required!!! please help
PostPosted: Sun Nov 06, 2005 8:50 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Sun Nov 06, 2005 8:47 pm
Posts: 7
I installed this new CMS called AbsoluteEngine. and when i logged in it gave me this error.. and now i can't get in.. any ideas what im doing wrong thanks.


Forbiden.

--------------------------------------------------------------------------------

Authorization Required
This server could not verify that you are authorized to access the document requested.


--------------------------------------------------------------------------------
STRCode: 531b7d06d2f60ee4a6983fa22e0e47cd
Status[0]: Authorization Required
Status[1]: Secure Channel Required
Your details have been logged for future reference!

--------------------------------------------------------------------------------

Secure Web Server


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 06, 2005 9:25 pm 
I have no life!
I have no life!

Joined: Sun Feb 13, 2005 6:12 pm
Posts: 1504
Location: My Office
Greetings,

I recommend getting support from the programmer.

_________________
Best Regards:
Aaron McGowan (aka: CyberGeek, =cipher=)

CyberGeek's Software Solutions
-- WWW: http://www.cybergeeksoftware.com
-- Tech Line: 1-519-860-4557
-- Email: cybergeek@cybergeeksoftware.com


Top
 Profile  
 
 Post subject: hmm
PostPosted: Sun Nov 06, 2005 9:27 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Sun Nov 06, 2005 8:47 pm
Posts: 7
it seems like a server problem. but i'd check for FAQs on his site anyway..


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 07, 2005 12:29 am 
What is the URL to your site?


Top
  
 
 Post subject: um
PostPosted: Mon Nov 07, 2005 4:56 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Sun Nov 06, 2005 8:47 pm
Posts: 7
http://dlfals.freefronthost.com/admin

this is the login page. when i log in with the username/pass (it is the first login so it is a pre-made username/pass) it gives me that error.. i am quite sure it is not the wrong u/p.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 2:06 am 
Moderator
Moderator

Joined: Sat Feb 12, 2005 4:48 pm
Posts: 575
Location: Largo, Florida USA
I noticed when I tried a login id/password the url it's pointing to shows

http://freefronthost.com//admin/admin.p ... ...........

Note the double slashes in the url, that suggests to me an issue in the configuration files somewhere.

_________________
Bob G.

Grout Recoloring Systems: http://coloryourgrout.com

Save Your Data - Do Backups
http://forum.100webspace.com/viewtopic. ... highlight=


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 11, 2005 12:14 am 
also notice that it is going to the SERVER ADMINISTRATION, check your scripts for the URL Path.


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ]  Moderators: fhmagic, KJ, Moderators, Support Team

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
100WebSpace © 2011