It is currently Sun Nov 29, 2020 10:19 pm


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: What is going on?
PostPosted: Sat May 21, 2005 5:50 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Wed May 18, 2005 1:43 pm
Posts: 5
ive uploaded everything properly, but when i try out what i need http://vinnie.webpal.info/vinnie.webpal.info/cgi-bin/Ikonboard/installer.cgi
Look what happens


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 21, 2005 8:18 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Wed May 18, 2005 12:19 am
Posts: 45
You are linking wrong.

Try:

http://vinnie.webpal.info/Ikonboard/installer.cgi
-or-
http://vinnie.webpal.info/cgi-bin/Ikonb ... taller.cgi

I thought I read somewhere you don't need a cgi-bin, but try those.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 22, 2005 9:31 am 
Noobie
Noobie

Joined: Wed May 18, 2005 1:43 pm
Posts: 5
Ikonboard Reccomended to create a cg-bin yes thanks, the second link does work but now i get an internal server error lol


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ]  Moderators: KJ, fhmagic, Moderators, Support Team

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
100WebSpace © 2011