It is currently Fri Dec 06, 2019 10:49 pm


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Why is my link not working???
PostPosted: Wed Sep 04, 2019 11:37 am 
Noobie
Noobie

Joined: Wed Sep 04, 2019 11:36 am
Posts: 1
When I type in the site or use the link on my trivia page it gives me this:

The requested URL /error/Q2hQMXw1MDQ5NzB8c2VhY29sfGh0dHA6Ly9zY29sZS5jb2dpYS5uZXQvcXVlc3Rpb25zLmh0bWx8NTA0OTcw was not found on this server. mileage


I've never seen anything like this in all of my years of doing webpages and I've tried everything I can think of, but this is ridiculous. :x


Last edited by thetechguy1 on Thu Sep 05, 2019 10:59 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Why is my link not working???
PostPosted: Wed Sep 04, 2019 4:34 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Thu Aug 16, 2018 1:12 pm
Posts: 4
Hello,
If you have an error on your site you should open a ticket from your account , provide steps to reproduce the error and specify on which site is it.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ]  Moderators: fhmagic, KJ, Moderators, Support Team

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
100WebSpace © 2011