It is currently Tue Jul 17, 2018 7:36 am


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: FIXED
PostPosted: Tue Jun 06, 2006 12:25 am 
Noobie
Noobie

Joined: Mon Jun 05, 2006 10:31 pm
Posts: 10
I am having trouble going to the Admin control panel. It just comes up with a page cannot be displayed error.

Also, when I log in, I don't get redirected, it just stays at login.php and I get a page cannot be displayed error.

The same thing happens when I try to logout.


Last edited by jblack on Tue Jun 06, 2006 11:29 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 06, 2006 12:34 am 
I have no life!
I have no life!

Joined: Sun Feb 13, 2005 6:12 pm
Posts: 1504
Location: My Office
Greetings,

Wanna know what I really hate? Well I really hate when people don't include detailed description of there problem. This includes the software and etc. :wink:

It will help if you do this.

PS: Check all of your permissions.

_________________
Best Regards:
Aaron McGowan (aka: CyberGeek, =cipher=)

CyberGeek's Software Solutions
-- WWW: http://www.cybergeeksoftware.com
-- Tech Line: 1-519-860-4557
-- Email: cybergeek@cybergeeksoftware.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 06, 2006 12:41 am 
Noobie
Noobie

Joined: Mon Jun 05, 2006 10:31 pm
Posts: 10
Im using phpbb2
Permissions are all fine. I editted config.php to have permissions of 644.

I think i know what I did wrong though.

What happens though is when I click on the link to go to the Admin control panel, it comes up with a page saying "page cannot be displayed".

The same thing happens when I try to login or logout.

-YEP I knew what was wrong.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 06, 2006 3:00 am 
I have no life!
I have no life!

Joined: Sun Feb 13, 2005 6:12 pm
Posts: 1504
Location: My Office
So you have fixed your problem?

_________________
Best Regards:
Aaron McGowan (aka: CyberGeek, =cipher=)

CyberGeek's Software Solutions
-- WWW: http://www.cybergeeksoftware.com
-- Tech Line: 1-519-860-4557
-- Email: cybergeek@cybergeeksoftware.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 06, 2006 11:28 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Mon Jun 05, 2006 10:31 pm
Posts: 10
Yeah I fixed the problem, I set the port to 3306 instead of keeping it at 80


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ]  Moderators: fhmagic, KJ, Support Team, Moderators

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
100WebSpace © 2011