It is currently Wed Mar 27, 2019 12:10 am


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: ibp 2.1.2 problem
PostPosted: Thu Nov 24, 2005 10:35 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Thu Nov 24, 2005 10:17 pm
Posts: 3
i have uploaded ipb 2.1.2 and it wont start instalation. only this message apears
Parse error: parse error in /home/www/jabwe.freeownhost.com/install/index.php on line 1586
but the instalation i ok, i tested it on mycomputer and on another server and its working. I uploaded ipb via total commander. when i was conected it gives mi one folder jabwe.freeownhost.com and root where is that folder. first i was upload to that folder and when instalation wount start i uploaded in root where is that folder. please help.

P.S. Sorry for double topic, i havent seen this podforum


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 26, 2005 11:54 pm 
check to make sure that all files are uploaded correctly.


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 27, 2005 2:01 am 
Site Admin
Site Admin

Joined: Fri Feb 11, 2005 7:43 am
Posts: 1818
Location: 100WebSpace's Headquarters
Did you open the file to check what is actually on this line 1586?

_________________
Read the F.A.Q. before asking a question!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ]  Moderators: fhmagic, KJ, Moderators, Support Team

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
100WebSpace © 2011