It is currently Tue Dec 18, 2018 11:41 am


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: phpNuke
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 4:17 am 
Noobie
Noobie

Joined: Tue Nov 08, 2005 4:15 am
Posts: 10
Location: Chicago, Illinois
Hi, I'm having trouble with installing phpNuke. I've uploaded all the files, and I beleive I have the configuration file set up right, however, when I go to the /html folder, it just loads a white screen. Can you help me? Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: phpNuke
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 4:34 am 
Noobie
Noobie

Joined: Tue Nov 08, 2005 4:15 am
Posts: 10
Location: Chicago, Illinois
Sharker wrote:
Hi, I'm having trouble with installing phpNuke. I've uploaded all the files, and I beleive I have the configuration file set up right, however, when I go to the /html folder, it just loads a white screen. Can you help me? Thanks


Nvm... Im an idiot and forgot to upload the templates... its working now :oops: :lol:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 11, 2005 12:10 am 
Okay :)


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 16, 2005 10:16 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Tue Nov 08, 2005 4:15 am
Posts: 10
Location: Chicago, Illinois
Now I do have a problem. Whenever a user registers it doesn't send out an email. What do I have to do to fix this problem.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 16, 2005 10:24 pm 
Site Admin
Site Admin

Joined: Fri Feb 11, 2005 7:43 am
Posts: 1818
Location: 100WebSpace's Headquarters
If you ar eon the Free plan or the Free hosting without banners plan you are not allowed to send emails, this is why this problem occurs.

_________________
Read the F.A.Q. before asking a question!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Dec 17, 2005 4:37 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Tue Nov 08, 2005 4:15 am
Posts: 10
Location: Chicago, Illinois
oh...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Dec 17, 2005 4:47 pm 
Moderator
Moderator

Joined: Thu Dec 15, 2005 2:59 pm
Posts: 681
Location: England
To fix this problem you could simply edit the script to automatically activate users, if you can contact me at dalerodgers38@hotmail.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Dec 19, 2005 6:43 pm 
Moderator
Moderator

Joined: Thu Dec 15, 2005 2:59 pm
Posts: 681
Location: England
That was supposed to say cant not can, sorry :(

_________________
Mountain biking forum ;)
Ponds and fishkeeping :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 2:32 am 
NO! I'm not a flooder!
NO! I'm not a flooder!

Joined: Tue Jun 14, 2005 10:28 pm
Posts: 110
i didnt know phpnuke works with the os for 100webspace


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ]  Moderators: fhmagic, KJ, Moderators, Support Team

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
100WebSpace © 2011