It is currently Mon Jun 18, 2018 12:16 am


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: phpBB question
PostPosted: Sat Sep 03, 2005 8:40 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Sat Sep 03, 2005 8:37 pm
Posts: 6
I just installed phpBB and everything looks ok the forums loads ok.

But when I click on login I get this.

ZÿjHost 'cpe-065-184-072-043.nc.res.rr.com' is not allowed to connect to this MySQL server

Any one know whats I'm doing wrong?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Sep 03, 2005 9:16 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Sat Sep 03, 2005 8:37 pm
Posts: 6
Never mind guys I got it now.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Sep 16, 2005 2:26 am 
I have no life!
I have no life!

Joined: Sun Feb 13, 2005 6:12 pm
Posts: 1504
Location: My Office
Great! :D

_________________
Best Regards:
Aaron McGowan (aka: CyberGeek, =cipher=)

CyberGeek's Software Solutions
-- WWW: http://www.cybergeeksoftware.com
-- Tech Line: 1-519-860-4557
-- Email: cybergeek@cybergeeksoftware.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 02, 2005 9:05 am 
Noobie
Noobie

Joined: Wed Nov 02, 2005 8:57 am
Posts: 1
I have the same problem, what you do to fix it?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 03, 2005 2:25 am 
Go into phpMyAdmin in your CP and find the table phpbb_config and change the row server_port from 3306 to 80 :)


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ]  Moderators: fhmagic, KJ, Support Team, Moderators

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
100WebSpace © 2011