It is currently Tue Dec 18, 2018 8:12 pm


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Help please!!
PostPosted: Thu Aug 18, 2005 3:07 am 
Noobie
Noobie

Joined: Thu Aug 18, 2005 2:33 am
Posts: 3
I´ve got a problema with my forum..hopefully isnt about the configuration is worse than that (i think xD ), On Opera, IE and Firefox that are the browser that i use..once im on the index.php of my phpBB2 forum..instead of open any link that i click (Ej: go to admin panel), its open a dialog box of save as...like if i was trying to download the php file into my pc :? i dont know what to do..someone can help me out with this???

Thanks
lay


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 18, 2005 5:02 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Thu Aug 18, 2005 2:33 am
Posts: 3
oh and i forgot..when i try to access to http://fedmar.tollfreepage.com/ its says this site will be active within 10 minutes since yesterday :?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 18, 2005 9:59 pm 
1. go into phpMyAdmin and find the table called phpbb_config and find the row called server_port and make SURE that it is set to 80


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 19, 2005 10:46 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Thu Aug 18, 2005 2:33 am
Posts: 3
thanks!!! that works!!!
great hosting btw..the best i found till now


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Aug 20, 2005 6:17 pm 
good to here that :D


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ]  Moderators: fhmagic, KJ, Moderators, Support Team

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
100WebSpace © 2011