It is currently Wed Dec 12, 2018 10:52 pm


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: upload?
PostPosted: Fri Jun 10, 2005 2:26 am 
Noobie
Noobie

Joined: Thu Mar 03, 2005 3:28 am
Posts: 48
me again,
i put forum (phpBB) on my website and apload of avatars doesn't work.
Everythig is configured as it is in localhost where it works fine.
Is upload possible?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 10, 2005 10:15 am 
I have no life!
I have no life!

Joined: Sun Feb 13, 2005 6:12 pm
Posts: 1504
Location: My Office
Greetings,

Upload is possible. Make sure you enable it in your ACP > Configuration.

Moved to Forums, CMS, Blogs.

_________________
Best Regards:
Aaron McGowan (aka: CyberGeek, =cipher=)

CyberGeek's Software Solutions
-- WWW: http://www.cybergeeksoftware.com
-- Tech Line: 1-519-860-4557
-- Email: cybergeek@cybergeeksoftware.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 10, 2005 11:38 am 
Noobie
Noobie

Joined: Thu Mar 03, 2005 3:28 am
Posts: 48
Yes i'v enabled "apload avatras from local machine" and "from URL" and from gallery on forum.
But in users profile only option that is shown is "from URL" nad it doesn't work.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 10, 2005 1:29 pm 
I have no life!
I have no life!

Joined: Sun Feb 13, 2005 6:12 pm
Posts: 1504
Location: My Office
Then you probably dont have it for sure enabled in your ACP. And if you check and make sure it is enabled, re-upload your profile_add_body.tpl to your templates/tplname/ directory.

What template are you using anyways?

_________________
Best Regards:
Aaron McGowan (aka: CyberGeek, =cipher=)

CyberGeek's Software Solutions
-- WWW: http://www.cybergeeksoftware.com
-- Tech Line: 1-519-860-4557
-- Email: cybergeek@cybergeeksoftware.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 10, 2005 1:39 pm 
NO! I'm not a flooder!
NO! I'm not a flooder!

Joined: Tue May 31, 2005 9:08 pm
Posts: 150
Location: St.Helens
Go to your control panel and go to templates

Now go to the template style you want the avatars uploading

Go to your avatars folder and upload the avatars you want

Make sure you change the name from avatras to avatars 8)

Hope this helps you out :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 10, 2005 1:46 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Thu Mar 03, 2005 3:28 am
Posts: 48
But i have it enabled in ACP.
I'm gona try with that re-upload.

template is DAJ_Glass.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 10, 2005 1:58 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Thu Mar 03, 2005 3:28 am
Posts: 48
Re-upload didn't help.

Paul, I'm not sure I understand you.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 10, 2005 2:00 pm 
NO! I'm not a flooder!
NO! I'm not a flooder!

Joined: Tue May 31, 2005 9:08 pm
Posts: 150
Location: St.Helens
is your avatar directory called avatras


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 10, 2005 2:34 pm 
I have no life!
I have no life!

Joined: Sun Feb 13, 2005 6:12 pm
Posts: 1504
Location: My Office
I suggest getting support at The Templates support site and phpBB Group site as I do not know what is wrong?

_________________
Best Regards:
Aaron McGowan (aka: CyberGeek, =cipher=)

CyberGeek's Software Solutions
-- WWW: http://www.cybergeeksoftware.com
-- Tech Line: 1-519-860-4557
-- Email: cybergeek@cybergeeksoftware.com


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ]  Moderators: fhmagic, KJ, Moderators, Support Team

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
100WebSpace © 2011