It is currently Sun Nov 29, 2020 1:14 am


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ] 
Author Message
 Post subject: INSTALL problems
PostPosted: Fri May 27, 2005 7:34 pm 
I've tried installing phpBB several times. I've tried the patch I've tried the changed files nothing works. I had the versio 2.14 working but that doesn't even work when i try to get into Admin Panel. HELP!
I'm so frustrated.


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 27, 2005 7:49 pm 
Hello,

Please register at the forums

make sure that you upload the files to /www/you.domain.com/


Top
  
 
 Post subject: INSTALL problems
PostPosted: Fri May 27, 2005 8:02 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Fri May 27, 2005 7:58 pm
Posts: 10
make sure that you upload the files to /www/you.domain.com/



Did that. Now what. When I try to get into the Admin Panel I get this instead STILL www.100webads.com..


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 27, 2005 8:10 pm 
did you upload the /admin/ folder?

what is the URL to your site?


Top
  
 
 Post subject: install problems
PostPosted: Fri May 27, 2005 8:13 pm 
did you upload the /admin/ folder?
YES
what is the URL to your site?
belit01.allhyper.com


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 27, 2005 8:15 pm 
I just went to your website and it was empty...


Top
  
 
 Post subject: install problems
PostPosted: Fri May 27, 2005 8:21 pm 
oops
try forum.allhyper.com


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 27, 2005 8:27 pm 
I have no life!
I have no life!

Joined: Sun Feb 13, 2005 6:12 pm
Posts: 1504
Location: My Office
Can you please register. Thanks.

_________________
Best Regards:
Aaron McGowan (aka: CyberGeek, =cipher=)

CyberGeek's Software Solutions
-- WWW: http://www.cybergeeksoftware.com
-- Tech Line: 1-519-860-4557
-- Email: cybergeek@cybergeeksoftware.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 27, 2005 8:27 pm 
hmmm...

Go to your file manager and verify that your /admin/ directory is there and that you are logged in as an admin on your forums before going to your Admin Panel


Top
  
 
 Post subject: install problems
PostPosted: Fri May 27, 2005 8:31 pm 
The Admin file is there.
And yes I'm logged in as Admin


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 27, 2005 8:37 pm 
O.K. I am going to PM you, reply with your account details and I will check it out for you :D


Top
  
 
 Post subject: install problems
PostPosted: Fri May 27, 2005 8:41 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Fri May 27, 2005 7:58 pm
Posts: 10
Thanks :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 27, 2005 8:50 pm 
ok, I have fixed it for you :D the problem was that in the phpbb_config table in you database the script_path was set to /forum and it should have been / I changed it for you and it appears to be working fine :D


Top
  
 
 Post subject: install problems
PostPosted: Fri May 27, 2005 8:52 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Fri May 27, 2005 7:58 pm
Posts: 10
well i thought it worked. after i log in as admin. the panel on the left disappears


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 27, 2005 9:02 pm 
ok, I will see what I can do... :D


Top
  
 
 Post subject: install problems
PostPosted: Fri May 27, 2005 9:03 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Fri May 27, 2005 7:58 pm
Posts: 10
Cool thanx


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 27, 2005 9:08 pm 
ok, I see what I mean, I am investigating it right now :D


Top
  
 
 Post subject: install problems
PostPosted: Fri May 27, 2005 9:12 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Fri May 27, 2005 7:58 pm
Posts: 10
coolness


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 27, 2005 9:17 pm 
It appears that the problem is when the banner code dissapears... I will continue to investigate it


Top
  
 
 Post subject: install problem
PostPosted: Fri May 27, 2005 9:18 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Fri May 27, 2005 7:58 pm
Posts: 10
i appreciate(excuse spelling :oops: ) the time you're putting into this!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 27, 2005 9:31 pm 
O.K. I opened a support ticket, you should be getting a reply back in your control panel within a couple of hours, in case you are wondering what the support ticket said here it is:

Quote:
Hello,
(This is RM249 from the support forums and I am currently helping someone with their forums)

The user of this account is having problems with the PHPbb admin panel, I created and account on his/her forum with admin priveledges and the whole left frame dissapeared, after investigating the code of the left frame I have discovered that at the end of the banner ad code, you forgot to close off the <div> tag. After downloading the left frame to my computer and modifying the file, it worked correctly. If you can please tell me when this will be fixed, I am sure the user of this account will appreciate it.

Thanks in advance,
RM249


Top
  
 
 Post subject: install problems
PostPosted: Fri May 27, 2005 9:34 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Fri May 27, 2005 7:58 pm
Posts: 10
thank you very much!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 27, 2005 9:35 pm 
Also, once I am done helping you get this straightened out, you can change my priveledges back to a normal user, I changed it to Admin priveledges so that I could see what you were talking about in the admin panel :D


Top
  
 
 Post subject: install problems
PostPosted: Sat May 28, 2005 12:02 am 
Noobie
Noobie

Joined: Fri May 27, 2005 7:58 pm
Posts: 10
stupid question!?
How will I know when there is a solution to my problem


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 28, 2005 12:18 am 
They currently know about it and it has been reported to the admins.... My guess would be within the next day or two, but that depends on how much work the admins have to do :(


Top
  
 
 Post subject: install problems
PostPosted: Sat May 28, 2005 12:22 am 
Noobie
Noobie

Joined: Fri May 27, 2005 7:58 pm
Posts: 10
thank for the info. will keep my watch for the solution! :D :!:


Top
 Profile  
 
 Post subject: install problems
PostPosted: Sat May 28, 2005 10:59 pm 
Noobie
Noobie

Joined: Fri May 27, 2005 7:58 pm
Posts: 10
IT'S WORKING GREAT NOW THANK YOU!!!! :D :D :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 28, 2005 11:09 pm 
I have no life!
I have no life!

Joined: Sun Feb 13, 2005 6:12 pm
Posts: 1504
Location: My Office
Great! :D

_________________
Best Regards:
Aaron McGowan (aka: CyberGeek, =cipher=)

CyberGeek's Software Solutions
-- WWW: http://www.cybergeeksoftware.com
-- Tech Line: 1-519-860-4557
-- Email: cybergeek@cybergeeksoftware.com


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ]  Moderators: KJ, fhmagic, Moderators, Support Team

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
100WebSpace © 2011