100 Web Space
http://forum.100webspace.com/

phpBB Support
http://forum.100webspace.com/viewtopic.php?f=11&t=1148
Page 1 of 2

Author:  =cipher= [ Wed Apr 20, 2005 8:16 pm ]
Post subject:  phpBB Support

Hey,

I would like to let all 100webspace users know that I am willing to help any phpBB user of 100webspace any time for there phpBB NEEDS! :D Im working on a portal right now for exBB so if you have any intergration questions, I can help! :D

Edit Fhajad: You can also get tutorials for installation at www.phpbb.com/support/tutorials/

Author:  mere [ Sat Apr 23, 2005 10:22 am ]
Post subject: 

Hi, could you help me?

I've just installed phpBB and keep getting the following warnings:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/baszoda.webpal.info/web/includes/constants.php:604) in /home/www/baszoda.webpal.info/web/includes/functions.php on line 367

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/baszoda.webpal.info/web/includes/constants.php:604) in /home/www/baszoda.webpal.info/web/includes/page_header.php on line 2137

...etc. (There's a lot more)

First I thought it was because of the banner ads, so I purchased the no banner packege, but nothing changed....

Any ideas?

The website is http://baszoda.webpal.info/web

Author:  SunYanZi [ Sat Apr 23, 2005 12:10 pm ]
Post subject: 

Hmm.. i don't see any problem with your site.

Author:  =cipher= [ Sat Apr 23, 2005 1:26 pm ]
Post subject: 

Hey,

I went to your site and I dont see any problems. And ... is that a large penis in your header? :lol:

Author:  Stuffs411 [ Sat Apr 23, 2005 1:54 pm ]
Post subject: 

:lol: Haha, Is it your MySQL info not correct?

Author:  sh0rtbus [ Sat Apr 23, 2005 3:52 pm ]
Post subject:  I get that error when i click on install *theres more*

I get the below error when i click the install, why :(?
(theres more to it thats just a sample)




'ar([_-][a-z]+)?', 'bulgarian' => 'bg', 'catalan' => 'ca', 'czech' => 'cs', 'danish' => 'da', 'german' => 'de([_-][a-z]+)?', 'english' => 'en([_-][a-z]+)?', 'estonian' => 'et', 'finnish' => 'fi', 'french' => 'fr([_-][a-z]+)?', 'greek' => 'el', 'spanish_argentina' => 'es[_-]ar', 'spanish' => 'es([_-][a-z]+)?', 'gaelic' => 'gd', 'galego' => 'gl', 'gujarati' => 'gu', 'hebrew' => 'he', 'hindi' => 'hi', 'croatian' => 'hr', 'hungarian' => 'hu', 'icelandic' => 'is', 'indonesian' => 'id([_-][a-z]+)?', 'italian' => 'it([_-][a-z]+)?', 'japanese' => 'ja([_-][a-z]+)?', 'korean' => 'ko([_-][a-z]+)?', 'latvian' => 'lv', 'lithuanian' => 'lt', 'macedonian' => 'mk', 'dutch' => 'nl([_-][a-z]+)?', 'norwegian' => 'no', 'punjabi' => 'pa', 'polish' => 'pl', 'portuguese_brazil' => 'pt[_-]br', 'portuguese' => 'pt([_-][a-z]+)?', 'romanian' => 'ro([_-][a-z]+)?', 'russian' => 'ru([_-][a-z]+)?', 'slovenian' => 'sl([_-][a-z]+)?', 'albanian' => 'sq', 'serbian' => 'sr([_-][a-z]+)?', 'slovak' => 'sv([_-][a-z]+)?', 'swedish' => 'sv([_-][a-z]+)?', 'thai' => 'th([_-][a-z]+)?', 'turkish' => 'tr([_-][a-z]+)?', 'ukranian' => 'uk([_-][a-z]+)?', 'urdu' => 'ur', 'viatnamese' => 'vi', 'chinese_traditional_taiwan'=> 'zh[_-]tw', 'chinese_simplified' => 'zh', ); if (isset($HTTP_SERVER_VARS

Author:  =cipher= [ Sat Apr 23, 2005 3:54 pm ]
Post subject: 

WHAT!

What have you done? I have never seen that error before! :shock:

Did you edit any of the files, ad any Language packs, or anything before INSTALLING?

Author:  sh0rtbus [ Sat Apr 23, 2005 4:30 pm ]
Post subject: 

No i just extracted the files into the database under phpbb and opened the folder install and clicked instal.php

Author:  sh0rtbus [ Sat Apr 23, 2005 4:37 pm ]
Post subject: 

I just dled and extracted a brand new copy and still have the same error, does the phpbb2 folder need to be extraced to a certain place in my ftp? I used smartftp to extract it.

Author:  =cipher= [ Sat Apr 23, 2005 4:38 pm ]
Post subject: 

Ok
Here is what to do.

1. Go to www.phpbb.com/downloads.php, download the latest software.
2. Extract, and Save the directories to your computer HDD in 1 directory.
3. Upload that directory to your server / account via FTP.
4. After uploading, create your database, make sure there is nothing in your database (make a new one in the control panel).
5. Go and change the CHMOD of the config.php file to 666.
6. Run the installation process - /phpbbroot/install/install.php file.
7. Change the Config CHMOD back to 644.
8. Delete the install and contrib directory.
9. Log in, and you are done! :D

Now if you are more of an advanced user, you can easily do this. If you have anymore questions, you can contact me. If you would like me to install it for you, I would be more then happy to install phpBB Forums for you! If you have any questions about me installing them, you can contact me via PM or my website - www.thetechbase.com.

Author:  sh0rtbus [ Sat Apr 23, 2005 4:39 pm ]
Post subject: 

NVM i got it working!!! Thanx for the quick posting help tho!!!

Author:  =cipher= [ Sat Apr 23, 2005 4:40 pm ]
Post subject: 

Are you kidding me? I wrote all that for nothing ... :lol: :lol:

Just kidding.

Your welcome! :D

Author:  sh0rtbus [ Sat Apr 23, 2005 4:41 pm ]
Post subject: 

now i have a problem with my mysql database... iv logged into the mysql database so i know it works.!!!

Author:  sh0rtbus [ Sat Apr 23, 2005 4:44 pm ]
Post subject: 

Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /home/www/sh0rtbus.webpal.info/phpBB2/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/sh0rtbus.webpal.info/phpBB2/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/sh0rtbus.webpal.info/phpBB2/db/mysql4.php on line 331

Author:  sh0rtbus [ Sat Apr 23, 2005 4:47 pm ]
Post subject: 

lol now i got that working too but thanx AGAIN!!!

Author:  =cipher= [ Sat Apr 23, 2005 4:47 pm ]
Post subject: 

Hey,

You obviously are doing something wrong. Please refer to this post to see how to install phpBB Forums on 100webspace. If you are still having problems, Iam willing to install it for you for free of charge.

Author:  Fhajad [ Sat Apr 23, 2005 7:14 pm ]
Post subject: 

Don't forget the flash tutorials, Cipher.

http://www.phpbb.com/support/tutorials/

Author:  =cipher= [ Tue Apr 26, 2005 5:38 pm ]
Post subject: 

Sorry about that. Im bad. :oops: :oops:

Author:  ryouth [ Fri Apr 29, 2005 11:53 pm ]
Post subject: 

Hi I just installed my phpbb and everything is working great untill i loged into my board and went to the administrative panel and it whent to madpages control panel instead of phpbbs admin one... :?
also when i log out of madpages and try to go to my site (ryouth.madpages.com) it goes to the user login screen of madpages :(
plz help....

Author:  Oliver [ Sat Apr 30, 2005 12:32 am ]
Post subject: 

Login as admin to your forum, you will then be transferred to the control panel probably. However if you type the address of your forum in the address bar of your browser you will see that you have been logged in successfuly.

Go to the Administration panel and make sure that the Script path is set correctly. Also make sure that the Internet port is set to 80.

Author:  =cipher= [ Sat Apr 30, 2005 12:43 am ]
Post subject: 

What he is saying he can not get into the administration panel. So, you will have to make sure the correct configuration settings are implemented and you will have to do this through PMA.

Author:  ryouth [ Sat Apr 30, 2005 1:04 am ]
Post subject: 

yes thats correct cyper and whats pma.... i found out that my site had a setting that if there was a error it would fo to madpage sooo i set it to default and now im going to here when i push admin panel http://www.100webads.com/ ...... so i gues thats the default error page and that im getting an error. but i dont have any idea what it is.

Author:  ryouth [ Sat Apr 30, 2005 4:37 am ]
Post subject: 

Any help.... i would very much appreciate it :)

Author:  =cipher= [ Sat Apr 30, 2005 12:10 pm ]
Post subject: 

PMA = PHPMyAdmin

You will have to get to it through your control panel on ur server.

Author:  ryouth [ Sat Apr 30, 2005 7:55 pm ]
Post subject: 

ok thx but umm.... im in phpmyadmin and it relly confusing where are the cofig settings... thx in advance :)

Author:  =cipher= [ Sat Apr 30, 2005 8:46 pm ]
Post subject: 

Hey,

Just to double check you have all the files for your phpBB2 forums still uploaded correct? Well if YES, Follow these steps:

1 - Go to your PMA
2 - click your database, let the tables load
3 - click phpbb_config
4 - Now push Browse
5 - Make sure your COOKIE path is set to your phpBB2 path

Author:  ryouth [ Mon May 02, 2005 3:15 am ]
Post subject: 

thx so much for takin the to help me :) im thinking im almost done but.. if my url for the forum is ryouth.madpage.com/Forum (yes i know it is capital on forum... would that effect it?) would that be my cookie path?

Author:  =cipher= [ Mon May 02, 2005 10:57 am ]
Post subject: 

Hey,

I made a mistake.
Follow these:
1 - Go to your PMA
2 - click your database, let the tables load
3 - click phpbb_config
4 - Now push Browse
5 - Go to page 2
6 - Change Script path to /Forum
7 - Make sure your Web URL is correct also (domain name),

Author:  bicostp [ Sat May 07, 2005 8:00 pm ]
Post subject: 

Hi! I set up a free account here a while back, and I recently installed PHPbb version 2.14. I have absolutely no problems with it, except for the login script. Whenever I click "log in", it hangs at "connecting to coconia.net", and brings up a dialog box telling me the operstion is timed out. :?

I already asked the people at the PHPbb support forums, and they told me toask here. Any help is appreciated.

If it makes any difference, I have a dot.tk name that redirects you to the site. Also, there is no http:// before coconia.net as my server name in the PHPbb Admin panel.

BTW: posting and viewing are all normal.

Author:  SunYanZi [ Sat May 07, 2005 8:23 pm ]
Post subject: 

May i know what's your forums link ?

Author:  bicostp [ Sat May 07, 2005 8:30 pm ]
Post subject: 

http://bicostp.coconia.net/phpBB2/index.php

Author:  Oliver [ Sat May 07, 2005 8:50 pm ]
Post subject: 

If you can create a test account so that we can test this it will be great.

Author:  bicostp [ Sat May 07, 2005 10:25 pm ]
Post subject: 

On second thought, skroo it. I'll just set up an ezforum.org forum instead. I was just looking for forum hosting, w/o installing mods or anything like that.

Don't worry, I'll still use 100webspace for my webpage! :D (once I make the html stuff in Frontpage. :oops:)

For any of you who have really bad problems you can't figure out:


www.ezforums.org FREE PHPbb hosting

DO NOT USE www.phpbbforfree.com !!! Unless youwant singles ads EVERYWHERE!

Author:  =cipher= [ Sat May 07, 2005 11:27 pm ]
Post subject: 

phpBB Group has just released version 2.0.15. It is recommended that all phpBB Users upgrade there community as there are major security fixes in the new version.

You can read full article here.

Author:  SunYanZi [ Sat May 07, 2005 11:59 pm ]
Post subject: 

I can login, but this stupid problem keep occur.
VÿjHost 'cm10.sigma49.maxonline.com.sg' is not allowed to connect to this MySQL server

Author:  Oliver [ Sun May 08, 2005 12:08 am ]
Post subject: 

The problem is probably caused by the fact that you have set the server port to 3306. Change it to 80.

Author:  bicostp [ Sun May 08, 2005 12:27 am ]
Post subject: 

I did, and it stopped working.

The MyPHP database configuration told me to use 3306, or whatever it is.

404 NOT FOUND.

Author:  Oliver [ Sun May 08, 2005 12:35 am ]
Post subject: 

OK, first http://bicostp.coconia.net/phpBB2/index.php seems to be working fine, I am able to access it. As to the port that I told you to change, this is to be changed from the Administration Panel>Forum>Configuration

Author:  thepress [ Mon May 09, 2005 6:26 am ]
Post subject:  phpBB error

OK, having a weird problem with phpBB. I downloaded the newest version of it and it is still quite aggravating.
This is what happens:

1. I go to http://thepress.webpal.info/phpbb2/phpB ... nstall.php. So far so good.

2. I fill in the tables in the install form on install.php

3. I click the "Start Install" button.
Uh-oh Billy! Error message!

4. The error message:

Warning: mysql_connect(): Access denied for user: 'thepress@webpal.info' (Using password: YES) in /home/www/thepress.webpal.info/phpbb2/phpBB2/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/thepress.webpal.info/phpbb2/phpBB2/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/thepress.webpal.info/phpbb2/phpBB2/db/mysql4.php on line 331


phpBB : Critical Error:
Could not connect to the database


Please, please help me with this. I have no idea what is going on. I have not changed any files at all.

Author:  SunYanZi [ Mon May 09, 2005 7:16 am ]
Post subject: 

Hello thepress, do you may PM me your cPanel Login ID
and Password ? I will take a look at your files.

Author:  limax [ Mon May 09, 2005 10:17 am ]
Post subject:  can't install phpbb 2.0.15 :(

Ok, just excuseme if my english is not very good, ok?

I have downloaded phpbb phpBB-2.0.15 and uploaded it without problems at my free acount directory /limax.coconia.net/phpBB

Go to install it and type the info it ask for:

language: spanish (I'm from spain :) )
Type of database: MySQL 4.x
Instalation method: Install (not to update because it's a new instalation)
Name of domain of the database /DNS: coconia.net
Name of database: limax_xxxxxxx ("limax_" us by default when creating the database and "xxxxxxx" the "name" of the database i had chosen)
password for the database: 99999999 (the one i use to conect)
prefix for the tables on database: phpbb_ (by default)
e-mail of the administrator: myacount@gmail.com
name of domain: limax.coconia.net
server port: 80 (by default)
path of the script: /phpBB/
name of the administrator: limax
password for the administrator: 99999999 (the same as the one i use to conect)
password for the administrator (confirmation): 99999999 (again, the same as the one i use to conect)

Then, press to setup and an error occurs
--
Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /home/www/limax.coconia.net/phpBB/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/limax.coconia.net/phpBB/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/limax.coconia.net/phpBB/db/mysql4.php on line 331

phpBB : Critical Error

Could not connect to the database
--

what am I doing wrong?

Thanks.

Author:  bicostp [ Sun May 15, 2005 10:27 pm ]
Post subject: 

After all the installation woes, I finally got it working.

Domain: [your subdomain].[your domain.whatever]
(in my case, bicostp.coconia.net)

Port: 80

I figured out the real problem: I had the domain set to coconia.net, without my subdomain name.

Just something to look out for after you get PHPbb installed. :)

Author:  quimbly [ Tue May 17, 2005 7:59 am ]
Post subject: 

Hi,
I'm just experimenting with phpBB. I'm getting a DB connection error when trying to install phpBB. Here are the settings I'm using:
Quote:
Default board language: English
Database Type: MySQL 3.x (also tried MySQL 4.x)
Choose your installation method: Install

Database Configuration
Database Server Hostname / DSN: webpal.info
Your Database Name: quimbly_mysql
Database Username: quimbly (not sure what to use here)
Database Password: ***
Prefix for tables in database: phpbb_

Admin Configuration
Admin Email Address: ***
Domain Name: quimbly.webpal.info
Server Port: 80
Script path: /forum/
Administrator Username: Quimbly
Administrator Password: ***
Administrator Password [ Confirm ]: ***


See anything wrong with the settings I'm using? How about the username? What do I use?

Thanks[/code]

Author:  quimbly [ Tue May 17, 2005 8:10 am ]
Post subject: 

Ahh, I just needed to make sure the Database name and Datbase username were the same. Installation worked after that...

Author:  mikeman90 [ Thu May 19, 2005 7:16 pm ]
Post subject:  error

I installed the boards fine and everything but when I go to login or go to the admin panel it asks me to download login.php ?? Is there something I can do to stop this?

http://mikeman90.cogia.net/phpBB2/index.php

Author:  mikeman90 [ Thu May 19, 2005 7:18 pm ]
Post subject:  ...

http://mikeman90.cogia.net/forum/index.php

is the correct link..

Author:  Oliver [ Thu May 19, 2005 7:46 pm ]
Post subject: 

Here is what shoud do: after you try to login you will get the download window, cancel it and go to the forum, you will see that you are logged in actually. Then go to the administration panel and from the forum configuration change the server port to 80.

Author:  mikeman90 [ Thu May 19, 2005 9:06 pm ]
Post subject: 

it does the samething when I go to Admin Control Pannel... i click on it, hit cancel and nothing happens... maybe I should try to reinstall it with the port 80 instead of 3306?

Author:  Oliver [ Thu May 19, 2005 9:26 pm ]
Post subject: 

Please send me a PM with your dorum's address and the admin username and password, I will fix this for you.

Author:  nl1sms [ Sun May 22, 2005 9:23 pm ]
Post subject: 

Hi there,

can you advice me which statistic mod for phpbb2 i can use which is quite easy to install ? I want a button on my forum that show the user hits and statistics. I know there are a couple of mods but installing them freaks me out as i'm worried i'm gonna mess up my well working forum :)

Thanx in advance,

Thijs

Page 1 of 2 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/